Vendar ne, novo plačilo za uvodno izbiro je nižje kot le stava na ravni, medtem ko je verjetnost zmage večja. Čeprav ne, ker je treba dražilne stave poleg tega unovčiti, lahko ustvarite prehode z večjimi dobitki tako, da svojemu listku dodate veliko več dražilnih možnosti. Prav tako je vredno razmisliti o igranju v skladu z nadomestnimi obrisi videoiger, namesto da bi dali dražljivko.

rugby union betting

  • Če vaših novih razmikov ne bi pokrila samo ena, sicer obe novi ekipi, bi izgubili svojih 14 $.
  • Raven težav, ki bi jih potencialno lahko ponudili svojim ljudem, je odvisna od vrste zbadljivke.
  • S trdnim odvajanjem ekipe od -3 do +3.
  • Če želite imeti v lasti njihovo kariero, je Tomlin dejansko (78 odstotkov) kot dobrih pol ducata dražljajev, ko je bil opažen, saj je navdušen podcenjevalec.

Odkrijte uvodno rešitev znotraj svežega stavnega listka — to je nov zavihek, sicer polje, ki ga želite preizkusiti. Tanner Kern je dejansko diplomiral na univerzi v Connecticutu, ki se ukvarja s povsem novim področjem stav od leta 2020. Trenutno je specialist za stave in gostitelj stran od Earn The afternoon skupaj s CHFF Tv. Te strani me obveščajo o tem, kakšen uvod poskusite in da je na voljo na športu, vendar se res ne naučite, kako narediti znotraj aplikacije. Verjamejo v prednost domačih, poškodbe, sonce in dež ali druge stvari in odkrijejo, kdo je priljubljen (-), vi pa morda najnovejši podložnik (+).

Primeri izbire dražljivk NFL

Skoraj vse druge športne stavnice, vključno z DraftKings, vam preprosto omogočajo izbiro med dobrim uvodom v šestih točkah, odličnim dražljivkom v 6,5 točkah in odličnim dražljivkom v 7 razdelkih; če odkrijete nekaj stopal. Običajno je imeti dvostranski uvod s šestimi točkami za linijo -120 namesto tipičnega -110, da je namesto dražljivke vključena ena video igra. Kupci bi morali izpostaviti 120 $, da bi lahko zaslužili 100 $ s tem posebnim dražljajem, v primerjavi s tveganimi 110 $, če želite dobiti 100 $ v spletni igri solo give. Igra za dve osebi s tipičnimi razmiki (Orli +7 in lahko Delfini +4) izvede zasluži izplačilo od +264, kar pomeni, da izbira v višini 100 $ plača neto od 264 $. Teaser stave so se pojavile verjetno najbolj v dejavnostih 12 mesecev, vendar pa so dodatno pogosto uporabljene med košarkarskimi 12 meseci.

Kako lahko preberete Nba Chance?

Navedite, da ima povsem novi Eagles 6,5-točkovne preference (-6,5) v nasprotju s Cowboysi (+6,5) in celotna ocena je na splošno nastavljena iz 48,5 stvari. Upoštevajte, da je za vsako posebno kartico odlična minimalna izbira v višini 2 $, zato morate ustvariti vsaj približno tri možnosti. Običajno tudi ni bilo nekaj možnosti glede istih iger v isti igri. Najdete lahko igralne kartice NFL, šolske igralne kartice in morda beležke, ki imajo druga drugo.

Za posameznike, ki zaslužijo, to pomeni, da je najnovejši odstotek vašega bankrolla velik, kar vam omogoča, da zaslužite veliko več za mnoge, https://stave-sportne.com/ladbrokes/ ki še zmagujejo. Toda ko izločite stave, bo novi del vašega lastnega denarja padel, kar vam bo omogočilo, da se znebite manj denarja, če ne boste znova začeli dobivati ​​dobitkov. Pred drugo veliko spletno igro morate vedeti vse o dražljivkah. Da bi zagotovili veliko boljše razumevanje tega, kako se naključje nagiba k napredku pri stavi NFL na uvodu s 6 območji. Kliknite razdelek »Račun« v aplikaciji ali na spletnem mestu, tukaj bo rešitev za povezavo računa DraftKings DFS z računom športne stavnice. Ko povežete obe spletni strani, se račun deli med drugim računom.

Na primer, če bi želeli povsem nove dolgove med -1 od podaje naprej in Falcons v +4,5, bi lahko potencialno izkoristili njo ali njega za prijetno plačilo približno +264. Parlays bo tvegan, ne glede na to ali ne, tako da nameravate iti po varnejši poti. Draženje te vrste orisov vam nudi nove dolgove na +5 in Falcons iz +ten.5, ki imajo plačilo okoli -120, da imate osnovni uvod v pol ducata.

Pravzaprav je dvoosnovna avtentikacija zahteva v nekaterih državah, v katerih deluje DraftKings, je izbira za dodatno obrambo v vseh državah, v katerih zakonodaja tega ne zahteva. Crowns se pridobi z igranjem na vaš DraftKings in zagotovo se boste navadili na brezplačne igre na srečo in težave v trgovini Dynasty Shop. Popolnoma nova najvišja hitrost generiranja je odvisna od igrane igre ali mesta stave, ravni popolnoma nove stave in lahko trajanje igre, sicer pa raven postavljenih stav. Kajti vsak vodnik lahko ponudi povsem nove dodatke za prilagajanje, vi pa lahko poskusite razložiti njegove dražilne ponudbe NFL v naslednjih nekaj razdelkih.

V naši lastni meri je vsa vsebina neposredna, odkar je bila izdana nova različica, čeprav ponudbe, ki jih vsebuje tukaj, morda niso na voljo. Navedena povsem nova stališča bodo pisateljeva in ne bodo upoštevana, sprejeta ali drugače podprta zaradi vseh naših parov. Sveže tudi zagotavlja, da se zdi notranja miza iz partnerstev iz in ta Investopedia dobi nadomestilo.

Tako lahko od treh oseb, cuatro section intro, dobite dodatne 4 stvari notri za vsako igro, kar pomeni, da je namesto odličnih šestih območij podajanih, lahko dobrih deset del dediščine. Izbira teaserja je kot parlay stava, vsa igra, ki jo izberete, mora zmagati, da zagotovite eno zmago. Tudi pri težavah z “nakupom” se nova zmaga vrne hitreje. Na primer, ponazoritev hišnega podložnika več kot, vaša stavna strategija lige NBA, da se odločite, da bodo podložniki imeli zbadljivke, bi morala biti izogibanje ekipam, ki bodo verjetno izpuhtele.

Naslednji koraki so najprimernejši, ko se dobro znajdete na tekmah NFL. Navedite, da je nekaj ekip NFL igralo obe zvezdi – povsem novi Baltimore Ravens (9,5) in morda Chicago Holds (2,5). Igralci, ki jih boste dražili s povsem novimi Ravens, ki so favoriti, stran od 9,5 kot rezultat koraka 3,5. Morda bodo skupaj z dražili sveže Holds, najnovejše slabše, iz dos.5, tako da lahko +8,5.